voor al uw opvoedvragen over kinderen van 1 tot 12 jaar          
in de regio Liemers-Arnhem-Nijmegen


Gastenboek

margje
06-01-21 19:03:31
Wij hebben een aantal gesprekken gehad met Manon en hebben dat als heel positief ervaren. Ze is empathisch en komt snel tot de kern. Ik vind haar daar heel scherp in. Vooral het normaliseren, de enorme bron aan praktische tips en relativerende humor. Het heeft ons enorm geholpen. Ik hoop dat dat veel mensen het zichzelf gunnen om een eerste afspraak te maken!
Saskia H.
09-04-19 10:42:56
We zijn blij dat we de stap hebben genomen om hulp in te schakelen.
We bemerkte al langere tijd dat een aantal dingen binnen het gezin niet lekker liepen.
We misten de gezelligheid om bepaalde momenten en kwamen vaak in conflict met de kinderen. Dit zorgde voor veel onrust tussen ons als ouders en ook tussen ons met de kinderen.
Manon is bij ons op huisbezoek geweest en we hebben een aantal gesprekken met haar gehad. Wat fijn, dat zij onze ogen weer kon openen en met hele eenvoudige praktische tips ons handvatten gaf waar we meteen mee aan de slag konden.
Dit heeft ons geholpen en we grijpen er nog vaak naar terug.
Wietske W
17-02-19 21:26:38
Manon heeft ons fijn geholpen toen de kinderen (peuter en kleuter) de leiding over dreigden te nemen: het leek soms alsof ze de boel saboteerden, bij de ene ouder erger dan de ander. Hierdoor was s avonds afwezig zijn lastig, dan wist je dat de ander het zwaar zou hebben...
Manon observeerde en luisterde goed. Het probleem lag meer bij de jongste dan de oudste, en we waren niet tegen beiden even consequent. Daarmee onrechtvaardig en lokten we dus zelf een reactie uit. Blij dat we dit boven tafel kregen! Wij dachten dat de oudste niet goed luisterde....
Goede praktische tips gekregen. Hierna wilden we nog een stap maken: toen een aantal avonden ook gecoacht bij het naar bed brengen.Heel fijn resultaat: nu kan 1 persoon ook het gezin "runnen".
Dank Manon!
Aan andere ouders: als je twijfelt of je wel advies nodig hebt, of dat het zou helpen, doen! Waarom gaan we wel naar puppycursus en denken de meeste mensen dat ze zelf alles moeten kunnen met opvoeden? Hulp is fijn:)
@@
01-09-18 09:10:40
Fijn geholpen door Manon.
Goed om te horen hoe zij met haar kennis en ervaring tegen zaken aankijkt. Het heeft me geholpen om zaken in het juiste perspectief te plaatsen, vroegtijdig te herkennen en er op een betere manier op te reageren.
Een aantal praktische handreikingen gekregen en concrete tips voor wat te doen/ zeggen in het geval dat...
Maar 3 a 4 afspraken gehad, het was heel praktisch en het heeft ons enorm geholpen.
Vond het lastig om hulp in te roepen, maar blij dat ik het heb gedaan.
Brink
19-12-17 10:33:22
Het is lastig om hulp in te schakelen als het in het gezin niet lekker loopt. Toch hebben we uiteindelijk de hulp van Manon ingeschakeld en wat was dit fijn.
Manon is erg vriendelijk en stelt je gelijk op je gemak. Met een paar simpele tips en trucs konden wij aan de slag en na een paar afspraken is het weer gezellig in het gezin.
Met de hulp van Manon en samen eraan te werken is het nu genieten thuis.

Dankjewel Manon!