voor al uw opvoedvragen over kinderen van 1 tot 12 jaar          
in de regio Liemers-Arnhem-Nijmegen

Wie is Flori

Mijn naam is Manon Burger, ik ben 43 jaar en getrouwd met Sander.  Ik ben moeder van drie kinderen. Mijn woonplaats is Huissen.

Na 10 jaar werken in de jeugdhulpverlening op verschillende groepen met kinderen en hun ouders, wilde ik graag iets anders.

Omdat ik  zelf veel ideeën heb over wat werkt in de praktijk, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Ik wil voor gezinnen dat ze weer gezelligheid, rust en ontspanning ervaren. Dat je na je werk lekker thuis kunt komen en kan genieten van je gezin! Dit alles in een kortdurende vorm van een eenmalig adviesgesprek of een traject van 4 keer. Geen langdurende behandeling, maar kort, praktisch en efficiënt.

Je kinderen houden je als het ware een spiegel voor met hun gedrag. Als het goed gaat met je kind, heb je aansluiting gevonden aan zijn behoeften. Zijn er echter problemen, is het gedrag van je kind niet zoals je wenst, dan heb je nog niet de juiste aansluiting gevonden. Jij bent degene die de sleutel in handen heeft om het gedrag van je kind te beïnvloeden door beter aan te sluiten. Bijvoorbeeld als je kind druk en wild is, vraagt hij van jou dat je hem rust en ontspanning biedt. Hoe je dit het beste kunt doen, is iets wat uitgebreid wordt besproken tijdens de huisbezoeken. Samen gaan we op zoek naar de behoeften van je kind en hoe jij daar op aan kunt sluiten. 

Bij Flori is je privacy gewaarborgd. Flori werkt zelfstandig; is geen onderdeel van gemeente of instelling. Er zal geen informatie aan derden worden gegeven, zonder uitdrukkelijke toestemming van ouder(s)/verzorger(s).